NoTincPlans

Pels més petits

Aquestes són algunes de les nostres propostes per gaudir a Barcelona amb nens. Aquestes són només unes petites idees, si vols saber més podràs trobar més informació als apartats de plans (plans més detallats) o a què visitar de turisme!
Anar-hi ara per trobar més informació


El Tibidabo

El Tibidabo és una muntanya de la serra de Collserola, amb el cim més alt de 516,2 m d'altitud, situada a l'oest del municipi de Barcelona, al barri de Vallvidrera, Tibidabo i les Planes (districte de Sarrià - Sant Gervasi). En el mateix cim hi ha un parc d'atraccions i el Temple Expiatori del Sagrat Cor.
El Parc d'Atraccions Tibidabo és un parc d'atraccions situat a la muntanya del Tibidabo, pertanyent a la serra de Collserola, a l'oest del municipi de Barcelona. El parc ocupa una superfície aproximada de 70 000 m² i té una situació privilegiada com a mirador de Barcelona. És, a més, el parc d'atraccions més vell dels Països Catalans i d'Espanya, el segon més antic d'Europa i un dels més vells del món. L'edifici és una obra protegida com a Bé Cultural d'Interès Local.

Direcció: Pl. Tibidabo, 1-4 -
Web: http://www.tibidabo.cat/

El Cau

El rei d’El Cau és una mena de passadís d’uns 20 metres amb un tobogan, joguines, teles per pujar, esglaons, textures... I si teniu nens de 0 a 3 anys, tranquils, hi podeu entrar amb ells. De fet, els matins són per als més menuts. Hi ha zones toves, joguines que estimulen la psicomotricitat i una zona de cafeteria per als pares. És una forma que els nens que no van al col·le ni a la llar d’infants socialitzin amb altres nens.

Direcció: Villarroel, 237 Eixample Esquerre Barcelona -
Preu:6€/dia

CosmoCaixa

CosmoCaixa és el resultat de la remodelació del Museu de la Ciència de Barcelona. Es va inaugurar el 2004 i ocupa el que va ser un modernista asil per a cecs, obra de Josep Domènech i Estapà.
La reforma va ampliar considerablemente les antigues instal·lacions: amb més de 50.000 m2, ocupa quatre vegades més que el Museu de la Ciència anterior. El nou espai inclou nou plantes, sis de subterrànies, i una gran plaça pública.
El museu es divideix en diferents espais: el Mur Geològic, el Bosc Inundat, la Sala de la Matèria, el Planetari, la Plaça de la Ciència, Click i Flash, el Planetari Bombolla i el Toca toca!

Direcció: Isaac Newton, 26 Sarrià-Sant Gervasi Barcelona -
Preu:4€

L'Aquàrium

L'Aquàrium de Barcelona és al moll d'Espanya al Port Vell de Barcelona on hi ha aquaris i exposicions a més de servei de cafeteria, botiga, foto record, auditori i altres serveis. L'Aquàrium té 35 aquaris diferents, 11.000 animals de 450 espècies diferents, un túnel submarí de 80 metres amb més de 100 persones treballant-hi. L'Aquàrium ha estat visitat per més de 30 milions de persones des de la seva obertura el 8 de setembre del 1995.L'Aquàrium de Barcelona pertany al Grup Aspro. El 2011 va rebre 1.675.735 visitants.

Direcció:Moll d'Espanya, Barcelona -
Web: aquariumbcn.com

Parc Zoològic de Barelona

El Parc Zoològic de Barcelona és un zoo ubicat al Parc de la Ciutadella, a Barcelona. aest emplaçament fou elegit perquè els edificis del parc ja estaven disponibles després de l'Exposició Universal de 1888. Va ser inaugurat el dia de la Mercè, patrona de Barcelona, de l'any 1892. El Parc Zoològic té tres objectius: la conservació, la investigació i l'educació

Direcció: Parc de la Ciutadella -
Web: zoobarcelona.cat

Port Aventura

PortAventura World Parks & Resort és un complex turístic format per dos parcs temàtics (PortAventura Park i Ferrari Land), un parc aquàtic (PortAventura Caribe Aquatic Park), 5 hotels tematitzats i un centre de convencions. Es troba al Tarragonès, entre Salou i Vila-seca. El complex va ser inaugurat l'13 de juny del 2002 Segons dades de l'any 2017, PortAventura World rep uns 4,5 milions de visitants a l'any.

Direcció:Salou, Catalunya -
Web: https://www.portaventuraworld.com/