NoTincPlans

Art

Aquestes són algunes de les nostres propostes d'oci per gaudir a Barcelona. Aquestes són només unes petites idees, si vols saber més podràs trobar més informació als apartats de plans (plans més detallats) o a què visitar de turisme!
Anar-hi ara per trobar més informació


Font màgica de Montjuïc

La Font màgica de Montjuïc, o simplement anomenada Font de Montjuïc o Fonts Màgiques, es troba a l'Avinguda de la Reina Maria Cristina, al costat del Poble Espanyol a Montjuïc (Barcelona). És l'element principal d'un conjunt de jocs de llum i aigua que es desenvolupa en tot l'eix des del Palau Nacional fins a la Plaça d'Espanya, que inclou cascades i estanys i, a la part baixa, fileres de columnes lluminoses a banda i banda de l'avinguda, avui en dia substituïdes per sortidors il·luminats de proporcions semblants i manteniment més senzill.

Direcció: Pl. Carles Buigas-

Torre de Collserola

La Torre de Collserola és una torre de telecomunicacions inaugurada el 1992 amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona.[2] La promotora del projecte i actual propietària és la Societat Anònima Torre de Collserola (els seus accionistes són Telefónica amb un 30,40%, Retevisión, amb un 41,75%, el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya amb un 22,85% i l'Entitat Metropolitana del Transport amb un 5%).[1] L'autor del projecte fou l'arquitecte britànic Norman Foster.

Direcció: Barcelona-
Web: http://www.torredecollserola.com/

G EXPERIENCIA

Es tracte d'una experiència 4D per conèixer a Gaudí, la seva vida i la seva obra. Ho faràs de la manera més divertida amb la tecnologia audiovisual i interactiva que t'ofereix.
A sobre, per continuar gaudint, tens la possibilitat de comprar conjuntament entrades per la Cripta Colònia Güell i la Torre Bellesguard

Direcció: C/ Larrard 41
Web:https://www.gaudiexperiencia.com/

Flament

El flamenc és un gènere de música i dansa del segle XVIII, que té com a base la música i la dansa andalusa i en la creació i desenvolupament del qual van tenir un paper fonamental els individus de l'ètnia gitana. El flamenc neix i es desenvolupa a Andalusia, durant el període que va des del segle XVIII al segle XX. Té influències morisques, gitanes, africanes, americanes, entre altres. El cante, el toque i el baile són les principals facetes del flamenc. Els diferents estils flamencs, s'anomenen palos. El 16 de novembre de 2010 el flamenc va ser declarat Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

El Poble Espanyol

El Poble Espanyol de Barcelona és un conjunt arquitectònic situat a Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un atractiu turístic de la ciutat amb art contemporani, arquitectura, artesania i gastronomia en un mateix entorn. El recinte està integrat per 117 edificis a escala real, que componen un veritable poble ibèric amb els seus carrers, cases, places, teatre, escola, restaurants i tallers artesans. És un conjunt arquitectònic protegit com a Bé Cultural d'Interès Local.

Direcció: Av. Marquès de Comi
Web:http://www.poble-espanyol.com/