NoTincPlans

Natura

Aquestes són algunes de les nostres propostes de natura per gaudir a Barcelona. Aquestes són només unes petites idees, si vols saber més podràs trobar més informació als apartats de plans (plans més detallats) o a què visitar de turisme!
Anar-hi ara per trobar més informació


Parc Diagonal Mar

El Parc Diagonal Mar és un parc de Barcelona que forma part de l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.
A l'entrada on comença el passeig, un espai de jardí es configura al voltant d'una gran pèrgola metàl·lica que sustenta alguns dels grans testos coberts amb decoracions semblants al trencadís gaudinià. La vegetació s'enfila per les estructures metàl·liques properes als testos

Parc de l'Espanya Industrial

El parc de l'Espanya Industrial està situat entre els barris de Sants i d'Hostafrancs, al districte de Sants-Montjuïc de la ciutat de Barcelona, a tocar de l'estació de ferrocarril de Barcelona-Sants.
ser construït l'any 1985 pels arquitectes Luis Peña Ganchegui, Antón Pagola i Monserrat Ruiz, en els terrenys que va deixar lliures l'Espanya Industrial, una antiga fàbrica tèxtil fundada el 1847 i que el 1972 es traslladà a Mollet del Vallès. El parc va ser reformat a fons l'any 2009.

Parc del Clot

El Parc del Clot és una obra de Barcelona inclosa a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.
El Parc del Clot s'assenta en un antic enclavament industrial format per tallers de reparació dels trens i les línies fèrries que tallaven la comunicació entre el barri de Sant Martí. El Parc, obra dels arquitectes Dani Freixes i Vicente Miranda, és un espai obert de comunicació i apropament al barri dels equipaments importants pròxims (el Centre Cultural la Farinera, el Mercat o equipaments esportius). Al projecte es conservaren alguns dels elements del patrimoni industrial anterior: la xemeneia, murs de tancament o el fragment d'una doble arcada dels antics tallers de la Renfe que ocupen dos laterals en escaire.

Parc del Laberint d'Horta

El parc del Laberint d'Horta és un jardí històric situat en el districte d'Horta-Guinardó de Barcelona, el més antic que es conserva a la ciutat. Es troba en l'antiga finca de la família Desvalls, en una vessant de la serra de Collserola. Iniciat el 1794 i acabat en la seva primera fase el 1808, va ser obra de l'arquitecte italià Domenico Bagutti. El parc inclou un jardí neoclàssic del segle xviii i un jardí romàntic del segle xix.[1] Va ser obert com a parc públic el 1971.

Parc de Cervantes

El Parc de Cervantes està situat al barri de Pedralbes, al Districte de les Corts de Barcelona. Té 9,15 hectàrees i es tracta d'un parc temàtic, dedicat a les roses, amb un conjunt d'uns 11 000 roserars d'unes 245 varietats distintes.