NoTincPlans

Art

Aquestes són algunes de les nostres propostes d'art per gaudir a Barcelona. Aquestes són només unes petites idees, si vols saber més podràs trobar més informació als apartats de plans (plans més detallats) o a què visitar de turisme!
Anar-hi ara per trobar més informació


Museu Picasso

El Museu Picasso de Barcelona és el museu de referència per al coneixement dels anys de formació de Pablo Picasso. Amb més de 4.249 obres del pintor; disposa de la col·lecció més completa del món d'obres de joventut de l'artista. Està situat al carrer de Montcada, al Barri de la Ribera de Barcelona. Va obrir les seves portes al públic per primera vegada el 9 de març de 1963, convertint-se en el primer museu de Picasso del món i l'únic creat en vida de l'artista. Està declarat museu d'interès nacional per la Generalitat de Catalunya.

Direcció: Carrer Montcada, 15- -
Web: www.museupicasso.bcn.cat/es

Plaça del Rei

La plaça del Rei és un dels llocs més emblemàtics de la ciutat de Barcelona, situada al barri Gòtic. Conserva la disposició rectangular derivada del projecte d'urbanització que es va dur a terme durant el regnat de Martí l'Humà, a la segona meitat del segle XIV. Aquest projecte es proposava fer una plaça allargada on poder-hi celebrar torneigs i eliminar, així, el mercat que s'hi feia tradicionalment.[1] La plaça del Rei ha estat la seu històrica del poder comtal i reial a la ciutat.

Direcció: Plaça del Rei,Barcelona-
Web: No especificada

Museu Frederic Marès

El Museu Frederic Marès es troba al centre de la ciutat de Barcelona, a la Plaça de Sant Iu, 5. Allotja la col·lecció donada a la ciutat per l'escultor Frederic Marès (Portbou 1893 - Barcelona 1991).

Direcció: Plaça de Sant Iu, 5
Web: http://www.museumares.bcn.cat/

Museu Egipci de Barcelona

El Museu Egipci de Barcelona és museu situat al Carrer València de Barcelona que pertany a la Fundació Arqueològica Clos, una entitat privada i sense ànim de lucre. La Fundació actua com a element dinamitzador del museu, que va ser el primer de temàtica faraònica inaugurat a Espanya.

Direcció: Carrer de València
Web: http://www.museuegipci.com/

Museu de Cera

El Museu de Cera de Barcelona és un museu privat de Barcelona que recull una important col·lecció de més de 200 figures de cera de personatges reals i de ficció i que rep quasi 200.000 visites anuals. Està situat a l'antiga seu del Banc de Barcelona, al carrer de la Banca, en un edifici que data de 1867.

Direcció: Passatge de la Banca
Web: http://www.museocerabcn.com/ca/index.html